Рішення виконавчого комітету

від 25.04.2024 № 774 "Про створення Хмельницької місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, затвердження її складу та внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції  про втрату чинності рішень міської ради"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 25.04.2024 № 774

Про створення Хмельницької місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, затвердження її складу та внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції  про втрату чинності рішень міської ради

 

Розглянувши клопотання Хмельницького міського управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.10.2023 року № 1056 «Деякі питання діяльності державних надзвичайних протиепізоотичних комісій», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Створити Хмельницьку місцеву  Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію та затвердити її склад, згідно з додатком.

2. Управлінню з питань екології та контролю за благоустроєм підготувати проект розпорядження міського голови про затвердження персонального складу комісії.

3. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про  визнання такими, що втратили чинність рішення 22-ої  сесії міської ради від 17.12.2008 р. № 11 «Про створення  та затвердження складу Державної протиепізоотичної комісії при міській раді» та рішення 10-ої сесії від 15.12.2021 року № 21 «Про внесення змін в рішення 22-ої  сесії міської ради від 17.12.2008 р. № 11».

                4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Ваврищука.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!