Розпорядження міського голови

​​​​​​​від 02.04.2024 № 184-к "Про призначення К. Костика"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 02.04.2024 № 184-к

Про призначення К. Костика

 

Керуючись ст.10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п.10 частини четвертої ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 32 КЗпП України:

 

1.         Призначити з 04 квітня 2024 року Костянтина Олександровича КОСТИКА на посаду начальника управління транспорту та зв’язку з посадовим окладом згідно штатного розпису по переводу з посади заступника начальника управління транспорту та зв’язку.

                                                                                                          Підстава: заява К. Костика.

            2.         Присвоїти з 04 квітня 2024 року Костянтину Олександровичу КОСТИКУ 09 (дев’ятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.

           3.         Встановити з 04 квітня 2024 року начальнику управління транспорту та зв’язку Костянтину Олександровичу КОСТИКУ надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% до посадового окладу з  урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.

 

Міський голова   Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!