Новини

Навчання щодо роботи з персональними даними

Для працівників структурних підрозділів Хмельницької міської ради провели навчання щодо роботи з персональними даними. Під час лекції говорили про практичні аспекти застосування чинного законодавства щодо захисту персональних даних у структурних підрозділах міської ради. Під час виконання своїх посадових обов’язків працівники міської ради досить часто працюють саме з персональними даними громадян і навчання мало за мету розповісти, як правильно працювати з цією інформацією, які можуть бути порушення та як їх уникати.

Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області Оксана Кізаєва розповіла про основні правила та принципи роботи з персональними даними, окремо зупинилися на типах порушень, які можуть виникати під час роботи.

На завершення лекції присутні ставили практичні запитання щодо застосування законодавства з цієї теми.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!