Новини

Завершуються роботи з реконструкції приміщень гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб

«За кошти Європейського союзу протягом останнього року проводили реконструкцію приміщень гуртожитку на Інститутській, 12/1. У відремонтовані кімнати буде розселено внутрішньо переміщених осіб, які через війну, змушені були залишити свій дім. В переважній більшості це літні люди, мами з дітьми, особи з інвалідністю.

Повністю відремонтовано мережі, санвузли, зроблено ремонти в кімнатах і місцях загального користування, замінено вікна. Придбано меблі, обладнання і побутову техніку. Все, що потрібно для тимчасового перебування в нашому місті, адже переважна більшість людей планує повернутися додому після перемоги.

Наголошую, всі кошти на дані роботи грантові, виділяються ЄС, тож кошти з міського бюджету не витрачаються. Також паралельно ведуться роботи на Кам'янецькій, 74. Загалом у відремонтовані приміщення планується розселити понад 200 внутрішнього переміщених осіб», - розповів заступник міського голови – директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!