Новини

Визначено переможців конкурсу соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів

15 січня 2024 року відбулось засідання конкурсної комісії з питань здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів.

За результатами роботи комісії переможцями конкурсу визначено:

- супровід осіб з інвалідністю по зору 1 групи - БО «БФ Карітас – Хмельницький УГКЦ»;

- перевезення осіб з інвалідністю 1 групи, осіб з інвалідністю з дитинства 1 групи, в тому числі хронічною нирковою недостатністю (потребують гемо – або перітоніального діалізу), дітей з інвалідністю, які не пересуваються на візках (соціальне таксі) - БО «БФ Карітас – Хмельницький УГКЦ;

- перевезення осіб з інвалідністю, осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках(соціальне таксі) - БО «БФ Карітас – Хмельницький УГКЦ»;

- переклад жестовою мовою - Хмельницька обласна організація УТОГ.

Витяг з протоколу засідання постійно діючої конкурсної комісії з питань здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!