Новини

Відвідувачі Хмельницького терцентру активно долучаються до волонтерства для ЗСУ

За час повномасштабної війни ми всі згуртувались, допомагаємо нашим захисникам.

У кожного свій важливий фронт. Не залишаються осторонь і люди похилого віку та люди з інвалідністю, яких обслуговують працівники Хмельницького територіального центру соціального обслуговування. Кожний прагне зробити свій внесок в нашу спільну Перемогу.

Так, прості сільські мешканці в’яжуть шкарпетки та рукавиці, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки для наших воїнів, ліплять вареники, печуть пиріжки та готують різні смаколики для них, діляться вирощеною городиною.

"Усі переконані, що у єдності наша сила, коли ми згуртовані – нас не здолають ніякі вороги. У цьому наша відмінність та перевага над московитами",  -  зазначають фахівці Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!