Новини

90 питань порядку денного розглянули під час чергового засідання виконкому

«Провів чергове засідання виконавчого комітету, крайнє у поточному році. Розглянули 90 питань порядку денного. Усі стосуються різних галузей життєдіяльності міста.
 
З найважливішого:
 
- оформили передачу майна, яке купував виконком нашим військовим частинам;
 
- визначили 30 кращих спортсменів та 25 тренерів, яким виплачуватимемо стипендії і премії міського голови. Сума мінлива, бо залежить від мінімальної зарплати;
 
- визначили 20 митців та 14 їх вихованців, які також будуть отримувати премію і стипендію кожного місяця;
 
- збільшили розмір матеріальної допомоги для різних категорій населення, в т.ч. на лікування і для військових. Тепер за розпорядженням міського голови така допомога становитиме до 3 тис. грн, за рішенням виконавчого комітету - до 15 тис. грн, за рішенням сесії – до 100 тис. грн;
 
- вчергове підтримали рішення про надання матеріальної допомоги для господарств, що постраждали від терористичної атаки.
 
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!