Новини

Заступник міського голови Микола Ваврищук відвідав Спільне українсько-німецьке підприємство «2К»

ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «2К» відзначає 5-річчя з дня створення. З першим ювілеєм колектив підприємства привітав заступник міського голови Микола Ваврищук.

«Традиційно рекламую наш, місцевий, бізнес. Той бізнес, який підтримує ЗСУ, сплачує податки і є відповідальним у соціальній сфері.

Приємно те, що бренд #1 в Україні по динаміці зростання у категорії пральних засобів працює і розвивається у Хмельницькому. Продукція «2К» експортується у 23 країни світу, її обирають тисячі українців. Я - не виняток. Це, безперечно, якісний продукт.

Мав можливість привітати колектив і побувати на виробництві. Сучасно, автоматизовано, потужно.

Дякую «2К» та усім підприємствам за роботу у цей непростий час та сплату податків. Ці податки Хмельницька міська рада в першу чергу направляє на підтримку ЗСУ», - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі «Фейсбук».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!