Новини

Олександр Симчишин про участь в XVІІ Українському муніципальному форумі

«XVІІ Український муніципальний форум у Києві.

«Децентралізація, прозоре врядування та єдність - основа відновлення України».

Понад 500 учасників. Голови громад, представники міжнародних організацій та установ, Посольств і представництв різних держав, керівники центральних органів влади, народні депутати.

Говоримо про допомогу Силам Оборони (ділюсь тут успішним досвідом нашої громади), проблеми забезпечення функціонування міського господарства в умовах дефіцитних бюджетів 2024 року, виклики перед громадами, опалювальний сезон 2023/2024 і запобігання постійним терористичним атакам, реінтеграцію ветеранів.

Чимало презентацій допомоги від міжнародних партнерів, грантових програм і т. д.

Головний посил від місцевого самоврядування: нам всім потрібна єдність, єдність усіх гілок влади, без перетягування функцій і повноважень, єдність, яка була наприкінці лютого 2022 року. Єдність і спільна робота, без взаємопоборювання, на загальний результат, для Перемоги.

Тримаймо стрій!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!