Новини

У Хмельницькому працює снігоочисна техніка

Хмельницький засніжило. Прибирати міські дороги почали ще з ночі. 

Аби прибрати сніг, на маршрути виїхала снігоочисна техніка. Насамперед розчищають вулиці, якими курсує громадський транспорт.

«Сьогодні на дорогах міста працює важка техніка підприємства: 9 піскорозкидачів, на день запланували їх 10 одиниць, 3 трактори (МТЗ-82), обладнаних відвалами та механічними щітками, а також 4 мінітрактори (SOLIS), придбаних цього року за кошти бюджету громади. Станом на 11.00 на автошляхи висипано 130 тонн солі та 58 тонн піщано-соляної суміші», - розповів виконувач обов’язків директора Комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Віталій Засоренко.

На вулиці міста вийшли двірники з усіх управляючих муніципальних компаній та комунальних підприємств, котрі розчищають від снігу прибудинкові території, посипають піщано-соляною сумішшю пішохідні зони. Тротуари від снігу звільняють і за допомогою спеціальної техніки, придбаної для УМК.

Прибирають сніг і у парках та скверах міста. Стан доріг і тротуарів у місті контролюється цілодобово.

Рух комунальної техніки наживо можна спостерігати на сайті: https://comm.dozor.tech/ua/khmelnytskyi

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!