Новини

Кандидати на стажування у Хмельницькій міській раді пройшли співбесіду

Сьогодні відбулася співбесіда з кандидатами на проходження стажування у структурних підрозділах Хмельницької міської ради. Цього разу їх було семеро.

Під час співбесіди із молодими людьми, які виявили бажання стажуватися, спілкувалася керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій, керівники структурних підрозділів.

Під час спілкування молодь мала можливість розповісти про себе, свої здобутки та плани на майбутнє.

Стажування - це шанс для молоді здобути нові знання й уміння, набути досвід роботи, адже за його результатами можна буде потрапити до кадрового резерву Хмельницької міської ради.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів місцевого самоврядування, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання й успішної суспільно-політичної діяльності.

За результатами співбесіди кандидати написали відповідні заяви, з кожним із них буде підписано договір. З 20 листопада 2023 року по 13 січня 2024 року вони проходитимуть стажування у структурних підрозділах міської ради.

Нагадаємо, програму стажування у Хмельницькій міській раді запровадив у 2017 році міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!