Рішення виконавчого комітету

від 26.10.2023 № 1153 "Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про внесення змін до статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради та затвердження статуту в новій редакції"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ
від 26.10.2023 № 1153

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про внесення змін до статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради та затвердження статуту в новій редакції

 

             Розглянувши клопотання Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися дитячими закладами оздоровлення та відпочинку, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» від 28.04.2009 №424, наказом Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України «Про затвердження Порядку надання платних послуг, які можуть надаватися дитячими закладами оздоровлення та відпочинку, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» від 18.01.2010 №29/9/5, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозиції про:
    1.  Внесення змін до статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради, затвердженого рішенням дев’ятої сесії міської ради від 20.10.2021 № 17 «Про зміну підпорядкування позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради», а саме:

1.1.1. викласти пункт 1.3 в новій редакції: «Юридична адреса позаміського дитячого  закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради: 31533, Хмельницька область, Хмельницький район, с.Головчинці, вул.Підлісна, 4/1, тел.: +38093-838-71-83.».

1.1.2. доповнити пункт 1.7. розділу 1 реченням такого змісту: «Окрім послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, Заклад може надавати платні послуги, згідно переліку, визначеного чинним законодавством.»;

1.1.3. доповнити розділ 2 пунктом 2.5 такого змісту: «У разі відсутності дітей на оздоровленні або неповного завантаження Закладу на території, що не використовується для оздоровлення та відпочинку дітей, можуть надаватись платні послуги, визначені законодавством..»;

1.1.4. викласти назву розділу 4 в новій редакції: «Організація оздоровчо-виховного процесу та процесу відпочинку, харчування,  медичного обслуговування та надання платних послуг»;

1.1.5. доповнити розділ 4 пунктом 4.7 та 4.8 наступного змісту: «Заклад може надавати наступні платні послуги:

4.7.1. Надання в користування майна, яке належить Закладу.

4.7.2. Забезпечення розміщення та проживання, організації харчування, організації та проведення спортивних, освітньо-виховних, культурних та інших заходів.

4.7.3. Забезпечення комп’ютерною технікою, аудіо-, відео-, техніко- та іншим обладнанням, надання доступу до комп’ютерних мереж, зокрема Інтернет.

4.7.4. Надання соціально-побутових послуг та послуг з організації дозвілля (проведення індивідуальних та групових занять з фізичної культури та спорту, створення умов для організованого та індивідуального туризму та інших видів відпочинку).

4.7.5.  Надання лікувально-профілактичних послуг.

4.7.6. Надання транспортних послуг (перевезення осіб і вантажу); надання в користування автостоянок та причалів, що належать Закладу.».

4.8. Послуги, визначені пунктами 4.7.3., 4.7.5., 4.7.6. статуту можуть надаватися незалежно від завантаження Закладу

1.2. Затвердження нової редакції статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради, яку доручити підписати директору Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради Альоні Ніколовій.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 12 жовтня 2023 року №1068 «Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про внесення змін до статуту Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка» Хмельницької міської ради та затвердження статуту в новій редакції».

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови Михайла Кривака.

 

Міський голова    Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!