Новини

Шкільні бібліотеки поповнилися новими книгами

В Хмельницькій громаді поповнюються бібліотечні фонди шкіл. Під час проведення акції з дерусифікації та деколонізації шкільні бібліотеки позбулися російськомовних та імперських за змістом видань. І тому шкільні книгозбірні потребували термінового поповнення.

Завдяки рішенню Хмельницької міської ради, шкільні бібліотеки громади отримають нові книги на суму 3,9 мільйона гривень. Серед придбаних книг – сучасні улюблені дитячі автори, книги зі шкільної програми, а також різноманітні енциклопедії, довідники та словники. Учні зможуть знайти у шкільних бібліотеках книги на будь-який смак і для будь-якого віку. Школярі отримали доступ до нової сучасної української та світової літератури, яка допоможе їм у навчанні та сприятиме підвищенню інтелектуального розвитку…

Адже читання допомагає розвиватися самому та пізнавати навколишній світ, ставати кращими, зрештою, перемагати.

Книги чекають на читачів, які зможуть поринути у світ пізнання та навчання, пригод і фантазії. Адже читання – це не лише корисна, а й дуже цікава діяльність. Воно допомагає розвивати уяву, мислення, пам'ять, збагачує словниковий запас.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!