Новини

Олександр Симчишин про підсумки позачергової сесії Хмельницької міської ради

"Відбулася позачергова сесія міської ради. Розглянули 14 питань. Необхідність виникла через потребу ухвалити рішення, пов’язані із судами чи у певні визначені законом терміни.
 
Зареєстрували новообраним депутатом Романа Цимбалюка.
 
Ухвалили господарські рішення, щоби не мати проблем з початком опалювального сезону.
 
Два рішення пов’язані із продовженням активної роботи із викорінення московської агентури у вигляді релігійної організації. Щодо двох земельних ділянок – у Лезневому та на Виставці – є позови до суду. Одну ділянку ми розділили, іншу відвели під спортмайданчик.
 
Змінили сторону в договорах щодо мереж газопостачання. Тепер транспортуванням газу займається державна компанія, ми упорядкували документацію.
 
Прийняли рішення щодо інвентаризації об’єктів водного фонду – ставків на території сіл.
 
Надали дозвіл управлінню земельних ресурсів на оформлення документації щодо природозаповідного фонду (з отриманням відповідних статусів) у парку Чекмана, сквері Івасюка, сквері «Заріччя» і сквері Скрябіна", - розповів міський голова Олександр Симчишин у власному телеграм-каналі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!