Новини

17 жовтня у Хмельницькому розпочнеться опалювальний сезон

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2023-2024 років. У зв’язку з різким зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до її подальшого зниження міський голова зобов’язав Департамент інфраструктури міста, міське комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго” з 17 жовтня провести поетапне включення опалення житлових будинків міста та всіх інших споживачів, на період включення котелень і теплових мереж забезпечити роботу обслуговуючого персоналу цілодобово.

Квартирно-експлуатаційному відділу міста Хмельницького, підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, також рекомендовано провести поетапне включення опалення житлових будинків міста, забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення в роботу котелень і теплових мереж.

Директора міського комунального підприємства “Хмельницьктеплокомуненерго” зобов’язано забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.

«Розпочинаємо опалювальний сезон 2023-2024. Найперше дитсадки і медзаклади. Далі всі по черзі. У випадку потепління наступного тижня подачу теплоносія будемо регулювати і обмежувати», - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!