Новини

Віталій Діденко провів особистий прийом громадян у селі Черепівка

Секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко провів особистий прийом громадян в селі Черепівка старостинського округу з центром у селі Олешин Хмельницької міської територіальної громади. Мешканці села прийшли поспілкуватися та озвучити питання, які стосуються життєдіяльності Черепівки.

Зокрема порушили питання, що стосуються сфери комунальних служб (впорядкування території та розширення меж кладовища, зрізання аварійних дерев, освітлення та ремонту доріг), культури (зокрема, відновлення роботи місцевого клубу для організації дозвілля дітей). Також порушувались земельні питання.

Декілька звернень стосувалися роботи Медичного пункту тимчасового базування лікаря села Черепівка, який створено на базі колишнього фельдшерсько-акушерського пункту.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!