Новини

Хмельничанин Артур Бедрак — бронзовий призер Міжнародної олімпіади з географії

Учень навчально-виховного об’єднання №5 міста Хмельницького імені Сергія Єфремова Артур Бедрак став бронзовим призером Міжнародної олімпіади з географії у складі української команди.

У міжнародних інтелектуальних змаганнях з географії взяли участь представники 29 країн світу. Команда українських школярів виборола бронзову винагороду. Серед них і юний хмельничанин.

Цього року Артур став призером ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, посівши третє місце серед учасників з усієї України.

Це досягнення вимагало великої працездатності, наполегливості та ерудиції.

Артур виявив свою зацікавленість географією ще з молодших класів і постійно поглиблював свої знання з цієї дисципліни. Він брав участь у різних олімпіадах та конкурсах з географії на рівні школи, міста, області та країни. Його наставницею є вчителька географії Чабан Галина Дмитрівна, яка допомагає йому готуватися до інтелектуальних змагань.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!