Новини

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав Хмельницький

Сьогодні Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній очолив Божественну літургію, яка відбулася в Свято-Покровському кафедральному соборі. Спільну молитву провели в рамках візиту Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія до Хмельницького.

Символічно, що в храмі, який в цьому році перейшов до Православної Церкви України, лунала молитва за нашу державу, наших захисників та українську перемогу. Присутні єдналися в словах та щирому бажанні перемоги та розквіту для України.

Також в рамках візиту Митрополит Епіфаній передав орден святого Архістратига Михаїла ІІ ступеня міському голові Олександру Симчишину, відзначивши його заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!