Новини

Хмельничани підтримують наших захисників, які відновлюються в медичних закладах міста

Представники спортивно-культурного центру «Плоскирів» разом з викладачами ліцею №18 та волонтерами завітали до одного з місцевих закладів, де проходять лікування та реабілітацію наші поранені військові.

Передали зібрані книги, в рамках акції збору книг для поранених військових, а також воду, печиво, цукерки та фрукти з побажаннями швидкого одужання нашим героям.

Акція по збору книг є безстроковою і кожен може долучитися. Вимоги – книги мають бути українською мовою та в гарному стані.

Збір літератури проводиться в приміщенні Спортивно-культурного центру «Плоскирів» (вул. Шухевича, 90) та басейну Спортивно-культурного центр «Плоскирів» (вул. Зарічанська, 11Ж).

Уточнити інформацію стосовно збору книг можна за телефоном: (067) 381-44-38.

Також під час заходів у СКЦ «Плоскирів» проводять збір у скриньку допомоги військовим. За ці кошти волонтери купують смачні гостинці та засоби особистої гігієни.

«Дякуємо всім, хто долучається до наших зборів – приносить книги чи кидає кошти у скриньку допомоги військовим», - зазначають у СКЦ «Плоскирів».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!