Новини

Під час Днів сталої енергії хмельницьким школярам та дошкільнятам розповідали про важливість ефективного використання енергоресурсів

Традиційно в вересні в Хмельницькому проходили Дні Сталої Енергії. Цьогоріч дні проходили під гаслом: «Прискорення переходу на чисту енергію – назустріч меншим рахункам та поліпшеним навичкам».

В рамках Днів Сталої Енергії, які тривали з 25 по 29 вересня, в закладах шкільної та дошкільної освіти Хмельницької міської територіальної громади проводили тематичні уроки, що спонукають до ефективного використання енергоресурсів у власних домівках та у навчальному закладі.

Учні активно долучалися до спілкування про енергозбереження та енергоефективність, а також спільно намагалися спрогнозувати, що нас чекає в майбутньому в сфері енергозбереження.

Дошкільнята дізнавалися, як простими діями можна зберегти енергоресурси нашої країни, вчилися як варто дбайливо їх використовувати і не витрачати даремно.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!