Новини

Про готовність міста до опалювального сезону йшлося на розширеному засіданні виконавчого комітету

«Провів чергове засідання виконавчого комітету. Розглянули 66 питань порядку денного.

В розширеному форматі говорили про готовність міста до опалювального сезону.

Зима буде складна. Кажемо, що готуємося до осінньо-зимового періоду, а маємо на увазі – до роботи у випадку терористичних атак недодержави. Весну, літо і вересень ми максимально готувалися, продовжуємо це робити і далі. Сьогодні проаналізували готовність підприємства з теплопостачання, наявність когенераційних установок, генераторів, палива наливом і здатність подавати тепло і гарячу воду за найскладніших умов.

Проаналізували і стан водопостачального господарства, здатність працювати в найскладніших умовах.

Говорили і про вивіз сміття, прибирання, боротьбу зі снігом та ожеледдю, роботу громадського транспорту, ремонти укриттів житлового фонду, готовність установ освіти і медицини до здатності працювати в умовах відключень.

Традиційно виділили кошти хмельничанам:

- Кишенькові 138 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування;

- ще 25 родинам, що постраждали від терористичних атак, виплатили матеріальну допомогу на ліквідацію наслідків;

- 77 хмельничан на 420 тис. грн отримають матеріальну допомогу (лікування дітей, родини загиблих, поранені військові тощо).

Затвердили чергове рішення про дизайн-код вулиці Кам’янецької. Це дає нам можливість наводити лад з вивісками і фасадами, робити місто стильним і сучасним.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!