Новини

Увага! Оголошується конкурсний відбір на участь у навчальному інтенсиві «Школа молодого підприємця 2023»

Сьомий рік поспіль Хмельницька міська рада успішно реалізує освітній проект – «Школа молодого підприємця» для підлітків Хмельницької міської територіальної громади, учнів 9-11 класів.

Цьогорічна мета інтенсиву – навчити молодих людей фінансовій грамотності, основам підприємництва, проектному менеджменту та управлінню своїм часом.

За результатами освітнього курсу учасники захищатимуть власні проекти та отримають сертифікат Хмельницької міської ради про проходження навчання.

Інтенсив «Школа молодого підприємця» проходитиме у Центрі підтримки інновацій та підприємництва IHUB Khm (ТЦ "Моблан", м. Хмельницький, пров. Степана Бандери, 2/1 а) і триватиме з 21 до 29 серпня.

Початок занять: об 11.00 (два заняття в день по 1,5 години)

Тренери інтенсиву Бізнес-Школа МВА для Дітей.

З програмою навчального інтенсиву можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/jqlfo

Реєстрація триватиме з 1 по 16 серпня.

Кількість місць обмежена, лише 25 заявників стануть учнями інтенсиву "Школа молодого підприємця 2023".

Не зволікайте, реєструйтесь тут: http://surl.li/jqmzs

Довідки за номером телефону: (096) 980-38-84 та в повідомленнях на сторінці Управління економіки Хмельницької міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!