Новини

Запрошуємо на творчий вечір дуету бандуристів Стрітівського педагогічного фахового коледжу кобзарського мистецтва

Запрошуємо насолодитися красивим та мелодичним звучанням бандури. Вечір відбудеться 1 серпня о 17.00 в Мистецькому дворику за адресою: вул. Проскурівська, 18.

Гарною традицією нашого чудового міста Хмельницького є проведення літніх мистецьких заходів в затишному, атмосферному Мистецькому дворику Хмельницької музичної школи №1 ім. М. Мозгового просто неба.

Цього разу запрошуємо всіх поціновувачів музичного мистецтва на творчий вечір дуету бандуристів Стрітівського педагогічного фахового коледжу кобзарського мистецтва «Гомін поколінь».

Певно, жоден музичний інструмент не асоціюється так з Україною, як бандура. Вона здатна реалізувати будь-які творчі завдання в різних музичних жанрах, адже бандура прекрасно звучить як у класичній музиці, так і в джазі. Її можна почути в рок-музиці й, звичайно ж, без неї важко уявити українську народну мелодику.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!