Новини

Запрошуємо будівельні компанії подавати заявки щодо попередньої кваліфікації для участі у будівництві житла для ВПО

Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та реабілітація звільнених міст України

Компонент II: Грантові угоди, що адмініструються НЕФКО

 

ЗАПРОШЕННЯ НА ПОПЕРЕДНЮ КВАЛІФІКАЦІЮ

 

На закупівлю будівельних робіт для житлових будинків у муніципалітетах Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького та Нововолинська.

Це Запрошення до подання заявок слідує за Загальним оголошенням про закупівлі для цього проєкту, яке було опубліковане на веб-сайті НЕФКО у розділі «Повідомлення про закупівлю» (www.nefco.int) та на веб-сайтах муніципалітетів.

Муніципалітети Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького та Нововолинська, надалі – «Замовники», мають намір використати частину коштів від фінансування, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на оплату витрат по проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та реабілітацію звільнених міст України».

Замовники цим запрошують Заявників/Підрядників подавати свої запечатані заявки для отримання таких контракту(ів), що фінансуватимуться за рахунок частини надходжень від фінансування НЕФКО:

Багатоповерхові житлові будинки з урахуванням благоустрою території (до 1,0 га):

  • Івано-Франківськ (бл. 7.300 м2 опалювальної площі);
  • Хмельницький (бл. 6.500 м2 опалювальної площі);
  • Нововолинськ (бл. 5.500 м2 опалювальної площі);
  • Тернопіль (бл. 8.300 м2 опалювальної площі).

Заявки приймаються для одного або більше (максимум двох) лотів/контрактів. Якщо Заявник має намір подати заявку більш ніж на один лот/контракт, він повинен чітко зазначити це в Заяві.

Заявки для контрактів, які будуть фінансуватися за рахунок надходжень від фінансування НЕФКО, відкриті для фірм/приватних осіб з будь-якої країни.

Щоб бути попередньо кваліфікованим до процесу подання заявки, Заявники повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

  • Середній щорічний дохід у 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 роках перевищував:
    • для Лоту 1 – Івано-Франківськ: 5.500.000 євро в еквіваленті;
    • для Лоту 2 – Хмельницький: 5.000.000 євро в еквіваленті;
    • для Лоту 3 – Нововолинськ: 4.000.000 євро в еквіваленті ;
    • для Лоту 4 – Тернопіль: 5.500.000 євро в еквіваленті.

 

 

  • Специфічний досвід будівництва та управління контрактами:
    • мінімум 2 (два) проекти в сфері нового будівництва будівель мінімум 5 поверхів, з мінімальною вартістю три (3) мільйона євро;
    • мінімум 2 (два) проекти в сфері нового будівництва будівель мінімум 3 поверхи, з мінімальною вартістю один з половиною (1,5) мільйона євро.
  • значення повинні бути скориговані відповідно до обмінного курсу опублікованого Національним банком країни Заявника.

Подальші критерії перелічено в заявочному документі у Розділі II.

 

Документи для подання заявки можуть бути отримані від Тендерного агенту за цією поштовою адресою [email protected] безкоштовно, після отримання письмового запиту від потенційного Заявника.

 

Після отримання письмового запиту від потенційного Заявника, документи будуть оперативно відправлені електронною поштою у форматі PDF та MS Word, проте відправник не несе відповідальності за втрату чи пізню доставку відправлення. У разі розходження між версіями документів в PDF та MS Word форматах, версія PDF буде переважати.

 

Заявки повинні бути надіслані Тендерному агенту на поштову адресу [email protected] до 18:00 (за київським часом) 21 серпня 2023 року.

 

Потенційні Заявники можуть отримати додаткову інформацію за вказаною вище електронною адресою.

 

Дата: 24 липня 2023

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!