Новини

Спортивно-культурний центр «Плоскирів» продовжує сезон літніх ігор у настільний теніс

27 липня о 16:00 на майданчику поряд з СКЦ "Плоскирів" (вул. Шухевича, 90) відбудеться черговий турнір з настільного тенісу, на який запрошують усіх любителів цього виду спорту.

«Турнір обіцяє неймовірну гру та захопливу атмосферу конкуренції. Ви зможете продемонструвати свою майстерність і випробувати свої сили проти суперників з усього району. Незалежно від вашого рівня майстерності та віку, ви знайдете собі відповідного суперника та отримаєте задоволення від гри.

Ми створимо комфортні умови для учасників, забезпечивши відмінну ігрову поверхню, професійних суддів, а також рахунок і статистику для кожного матчу. Ви отримаєте можливість продемонструвати свою техніку, силу та стратегію, змагаючись за почесний титул найкращого гравця турніру. Не пропустіть цю чудову можливість випробувати свої сили та зустрітися з іншими ентузіастами настільного тенісу. Приходьте та станьте переможцем!», - зазначають у СКЦ «Плоскирів».

Турніри з настільного тенісу є гарною традицією спортивно-культурного центру. Участь у змаганні безкоштовна. Але учасники, за бажанням, зможуть зробити свій внесок. Всі кошти будуть передані на потреби військових.

Для реєстрації телефонуйте: (067) 381 44 38.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!