Новини

Патріотичний малюнок від талановитої дівчинки зі Слов’янська

«Сьогодні приймав дуже цікавих відвідувачів.

- Харитині 7 років, вона зі Словʼянська, зараз проживає у нашій громаді. Харитина разом з сімʼєю була на залізничному вокзалі в Краматорську, коли рашистські терористи обстріляли ракетами евакуаційні потяги. Її тато був поранений тоді. Дівчинка бачила той жах на власні очі.

Зараз вона багато малює. Всі малюнки на патріотичну тематику. Один малюнок вона намалювала для мене. Це потужний український кулак Перемоги!

- Вже рік, як у Хмельницькому функціонує Центр «ЯМаріуполь». Понад 2300 мешканців Маріуполя, які приїхали до нас постійно отримують допомогу у цьому центрі. Працюємо спільними зусиллями!

Тримаймо стрій!

P.S. Ну і подарунок від Воїнів. Для музею», - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі "Фейсбук".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!