Новини

Увага! Хмельницький спортивний ліцей проводить набір учнів

Хмельницький спортивний ліцей проводить набір учнів на конкурсній основі, які закінчили 6, 7, 8, 9, 10 класи загальноосвітніх навчальних закладів на спортивні відділення: бокс, вільна боротьба, дзюдо, футбол (хлопці), футзал.

Хмельницький спортивний ліцей запрацював серпні 2021 року. Мета закладу - допомога у розкритті та розвитку спортивних здібностей, талантів і можливостей кожної дитини. Одним з важливих напрямів діяльності педагогічного та тренерського колективу є впровадження в роботу цікавих форм, методів навчання та виховання талановитих дітей.

У закладі освіти в 2022-2023 навчальному році здобували освіту 224 здобувачі освіти 7 – 11 класів. Середня наповнюваність класів становить 26 учнів.

За 2022-2023 навчальний рік вихованці закладу показали гарні результати у змаганнях, отримали корисний досвід. За результатами змагань, ліцеїсти відділення боксу та вільної боротьби проходять навчально-тренувальні збори в складі збірної команди України готуються до чемпіонату Європи серед юніорів.

Тренування проводять досвідчені тренери та перспективні діючі спортсмени.

Навчання здійснюється на безоплатній основі.

Заклад гарантує:

- висококваліфіковану команду тренерів та викладачів;

- безкоштовне проживання та харчування;

- медичне обслуговування;

- спортивний інвентар;

- навчально-тренувальні збори;

- участь у Всеукраїнських та міжнародних змагання.

Адреса приймальної комісії: м. Хмельницький, вул. В. Чорновола, 180.

Телефони: (0382) 64-77-12, (067) 744-84-76, (097) 896-40-58.

Реєстрація за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!