Новини

На вулиці Кам'янецькій тривають роботи з перевлаштування регульованого пішохідного переходу

У місті Хмельницькому на вул. Кам’янецькій, поблизу зупинки громадського транспорту «Торговельний центр», тривають роботи з перевлаштування регульованого пішохідного переходу. Їх виконують працівники Комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг. Зокрема передбачено перенесення світлофорного об’єкта разом з пішохідним переходом на відстань близько 30 м в напрямку підземного переходу.
«Таке рішення ухвалено з метою поліпшення умов та безпеки дорожнього руху, у зв’язку із значною інтенсивністю транспортних засобів, пішоходів, пасажиропотоків, а також скупченням громадського транспорту поблизу цієї зупинки. Крім того, зона існуючого пішохідного переходу влаштована в районі виїзду. Наразі, вже встановлено світлофорні стійки, здійснено демонтаж сіті-лайтів, які потрапляли в зону виконання робіт, а також завершується влаштування понижень бордюрного каменя з тротуарної плитки та елементами тактильної плитки. Після завершення робіт існуючий пішохідний перехід буде повністю ліквідовано», - розповіла головний спеціаліст відділу з безпеки дорожньої інфраструктури Управління комунальної інфраструктури Марія Лісіцина.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!