Новини

У Рекреаційному центрі «Берег надії» змістовно відпочили та оздоровились діти ВПО

Ось і промайнули, як одна мить, 14 днів у Рекреаційному центрі «Берег надії», залишивши в пам’яті лише яскраві емоції і незабутні враження. Протягом двох тижнів тут змістовно та весело відпочивали 24 дитини: 15 дітей внутрішньо переміщених осіб і 9 – з обмеженими можливостями. Кожний день, мов барви веселки, був різноманітним, цікавим, яскравим, наповненим новими зустрічами та враженнями, розвагами та екскурсіями.

Зокрема, школярі відвідали Меджибі́зький замок, розташований у селищі Меджибіж, Хмельницької області, у верхів’ях Південного Бугу. Замок є пам’яткою фортифікаційної архітектури XVI століття. Діти отримали позитивні враження та здобули нові знання з історії Хмельниччини. Екскурсія допомогла школярам поринути в історію Меджибожа, в далеке минуле – в 1146 рік.

Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне: для когось це були нові враження від місць, в яких він раніше ніколи не був, для іншого – враження від різних ігор, конкурсів, які щодня відбувалися, хтось зустрів тут своїх нових друзів.

Вихователі подарували дітям згадку про щасливе, безтурботне дитинство, в якому кожна дитина – особлива та неповторна.

За інформацією

Рекреаційного центру «Берег надії»

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!