Новини

Стажистів ознайомили з роботою хмельницького ЦНАПу

15 найвмотивованіших молодих людей проходять стажування у структурних підрозділах Хмельницької міської ради. Молоді люди поспілкувалися з міським головою Олександром Симчишиним і зараз ознайомлюються з роботою відділів та управлінь, беруть участь у заходах, які проводять структурні підрозділи. Сьогодні стажисти відвідали Центр надання адміністративних послуг.

Юнаків та дівчат ознайомили з організацією та принципами роботи ЦНАПу, надання послуг у сфері дозвільних процедур, надання адміністративних та інших послуг, з державною реєстрацією юридичних та фізичних осіб-підприємців, оформленням біометричних документів тощо.

Під час стажування, яке триватиме впродовж двох місяців, червня і липня, стажисти також побувають на засіданнях виконавчого комітету, сесіях міської ради, на екскурсіях у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, в Музеї історії міста Хмельницького тощо.

Нагадаємо, програму стажування у Хмельницькій міській раді запровадив у 2017 році міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!