Новини

Заступник міського голови Микола Ваврищук відвідав підприємства Хмельницького

Відбулися чергові виїзні наради задля ознайомлення з роботою і допомоги розвитку підприємництва у місті Хмельницькому.

Сьогодні заступник міського голови Микола Ваврищук разом з працівниками Управління економіки міської ради відвідав одразу два підприємства ТОВ ТПП «Універсал» та ТОВ «К.С.Б.-ГРУПП».

ТОВ ТПП «Універсал» виробляє загальновідому продукцію брендів Ajour та Bretelle, що якісно зарекомендували себе на міжнародному ринку елітної жіночої білизни та SOCKS V&T – креативний сучасний виробник модних панчішно-шкарпеткових виробів, який активно розширює ринок збуту.

Мережа магазинів Ajour налічує 30 фізичних точок з продажу в Україні. Продукція імпортується в США та Європу.

ТОВ «К.С.Б.-ГРУПП» Майстерня улюблених футболок Mfest – релокований бізнес з Донеччини, розміщений на території ТОВ ТПП «Універсал».

Підприємство працювало у місті Києві з 2014 року. У березні 2022 року за державною програмою релокації було вдруге переміщене з Києва у Хмельницький.

Компанія спеціалізується на нанесенні принтів на текстильні вироби, зокрема друк на футболках, бейсболках, шкарпетках та інших виробах за замовленням споживача, з використанням сучасних технологій оперативного кольорового друку: прямий цифровий друк; трафаретний друк; сублімаційний друк; шовкотрафаретний друк; термотрансферний друк; друк флексом.

Не зважаючи на вимушену релокацію та складні умови ведення бізнесу в умовах сьогодення ТОВ «К.С.Б.-ГРУПП» планують відкриття ще одного цеху та розширення асортименту виробництва.

Також мали нагоду обговорити ініціативу окремого збору швейних відходів. Підприємці мають ідею щодо переробки таких відходів у майбутньому.

Основні проблеми, що наразі мають підприємства – нестача кадрів, зниження попиту на продукцію, зважаючи на складне становище в державі.

Заступник міського голови Микола Ваврищук написав на власній сторінці у мережі «Фейсбук» пост підтримки хмельницького виробника:

«Сьогодні спілкувалися з представниками V&T Socks і AJOUR TM. Сучасне виробництво, яке виготовляє якісні панчішно-шкарпеткові вироби та білизну. Їх продукція експортується у Європу. На підприємстві впроваджено систему управління якістю, відповідно до міжнародних стандартів. Забезпечують робочими місцями понад 100 хмельничан.

Обговорили ініціативу окремого збору швейних відходів. Підприємці мають ідею щодо переробки таких відходів у майбутньому.

Приємно, що крім власної справи, на території є можливість розвиватися підприємству, яке вже двічі релокувалося. У 2014 році - з Донецька до Києва. А у 2022 - з Києва до Хмельницького.

ТОВ "К.С.Б.-Групп" спеціалізується на нанесенні принтів на текстильні вироби за індивідуальними замовленнями.

Дякую бізнесу, який працює і сплачує податки у цей непростий час!»

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!