Новини

Випускники-відмінники Хмельницької громади отримали золоті та срібні медалі

«Зізнаюся – іноді після новин і у мене можуть опускатися руки. Але потім дивлюся на нашу молодь, на дітей – і знову беруться сили далі на боротьбу. Сьогодні вранці ми були шоковані новиною про підрив Каховської ГЕС, а вже за кілька годин разом із військовими вручали золоті та срібні медалі випускникам-відмінникам нашої громади.

188 золотих і 41 срібна медалі! Більше двох сотень молодих людей, які 11 років йшли до цієї мети, старанно вчилися, інвестували свій час і зусилля у власне майбутнє! Маємо право зневіритися? Ні.

Ця молодь – майбутнє. Мусимо вибороти для них перемогу, а далі вони самі побудують успішну країну. Їх не треба буде вчити, як це робити – це кардинально нове покоління, що росте, вчить, реалізовується у екстремальних умовах.

Привітали також призерів Всеукраїнських олімпіад і їх педагогів. Їм не завадили ні дистанційне навчання, ні повітряні тривоги показати найкращі результати! Від нас за це – сертифікати від 2000 до 5000 грн. А також подарунки для їхніх вчителів і наставників.

Усім випускникам громади, які складуть мультипредметний тест на 600 балів, буде від нас додаткова мотивація – премія 10 тис. грн. Успіхів!

Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!