Новини

Майстер-клас з написання бізнес-плану відбудеться в «Молодіжному центрі»

Комунальна установа «Молодіжний центр» запрошує молодих людей, які мріють розпочати власну справу, взяти участь у майстер-класі з написання бізнес-плану «Твоя можливість», який відбудеться 7 червня о 14:00 в «Молодіжному центрі» (вул. Кам’янецька, 63). Спікер заходу - кар’єрний радник Хмельницького ОЦЗ Мельничук Надія Іванівна.

«Мрієш почати власну справу? Але не знаєш з чого розпочати? Тоді тобі до нас!

Будь-який бізнес починається з чиєїсь мрії, ідеї, бачення. І часто палаючі очі, віра в успіх і готовність іти до кінця в реалізації свого проекту значать для успіху бізнесу не менше, ніж наявність стартового капіталу, імені на ринку і ділових зв’язків.

Однак бізнес не любить спонтанності і невизначеності, і будь-яка, творча ідея для її успішної реалізації повинна бути обрамлена в чіткий, конкретний і грамотно складений бізнес-план. Бізнес-план є необхідним при старті будь-якого бізнесу.

Втілюй свої мрії в реальність! Чекаємо саме на тебе!» - йдеться у повідомленні КУ «Молодіжний центр».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!