Новини

Тролейбус дитячих мрій виїхав на вулиці Хмельницького

До Дня Героїв комунальне підприємство «Електротранс» презентувало тролейбус дитячих мрій. У салоні тролейбуса розміщені малюнки-мрії учнів Хмельницької школи мистецтв «Райдуга», батьки яких зараз боронять Україну. Також є роботи дітей, які були змушені залишити рідні домівки через війну та знайшли прихисток в Хмельницькому. Зовнішнє брендування тролейбуса - шана Героям, нашим Захисникам.

«Символічно, до Дня Героїв, який відзначатиметься 23 травня, у тролейбусі розміщені малюнки дітей, батьки яких захищають Україну та дітей ВПО. Маленькі українці мріють про повернення рідних, спокій, мир, Перемогу і казку. І ці мрії обов'язково збудуться!», - розповів заступник міського голови Микола Ваврищук.

Дякуємо кожному Захиснику і Захисниці, які боронять нашу Україну від загарбника, які виборюють щасливе мирне майбутнє всім українським дітям. Завжди будемо дякувати і віддавати шану нашим Героям!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!