Новини

СЗОШ №12 міста Хмельницького має ким пишатися

Учні та педагоги Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 радують своїми досягненнями. Нещодавно вони отримали кілька гарних новин про перемоги у різних конкурсах та фестивалях.

Наприклад, учень 7-Г класу Денис Коломієць гідно виступив у фінальному етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, посівши призове місце й отримавши диплом ІІІ ступеня.

Радість від цього непересічного здобутку розділяє з вихованцем його вчителька української мови та літератури Оксана Іванівна Карпенко, яка й підготувала Дениса до конкурсних змагань.

Група учнів 10-Б класу Блажков Вадим, Хомишен Артем і Феденко Олександр стали переможцями міського Фестивалю екологічної творчості «Свіжий вітер-2023». Вони вибороли І місце у номінації «Екопроєкт». Керівником юних екологів та автором ідеї є їхня вчителька географії Бочко Марія Іванівна.

Обдарована учениця 2-Б класу Кароліна Шулим посіла ІІІ місце у міському Фестивалі екологічної творчості «Свіжий вітер-2023» в номінації «Екомалюнок». Готувала Кароліну до участі у Фестивалі вчителька початкових класів Юрковська Альона Леонідівна.

Учениця 7-А класу Ілона Дацькова, вихованка народного художнього колективу «Пресклуб «Юний журналіст» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, отримує заслужені вітання з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Я — журналіст» Національної спілки журналістів України…

Ми щиро вітаємо переможців та їх наставників-педагогів з цими чудовими здобутками. Ми пишаємося нашими учнями, які демонструють свої таланти, знання та навички у різних сферах. Ми бажаємо їм нових звершень і успіхів у навчанні та житті!

Так тримати!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!