Новини

Розпочали ремонт вулиці Будівельників

Ще минулого року планували розпочати ремонт на вулиці Будівельників, яка веде до Хмельницького учбово-виробничого підприємства українського товариства сліпих (УТОС), підготували проєкт та навіть оголосили тендер. Але 24 лютого змінило наше життя, а тим більше плани. Всі роботи були тимчасово припинені та відмінені.

Та ми на стільки сильна нація, що навіть під час повномасштабної війни працюємо, донатимо, допомагаємо та наповнюємо бюджет. Це дало можливість виконувати необхідні роботи у містах.

Цього року вирішили розпочати капітальний ремонт на вулиці, якою щодня користуються люди з вадами зору - плануємо влаштувати тротуар на вулиці Будівельників, в частині виконання капітального ремонту вулиці. Для зручного та безпечного користивання тротуаром, проєктом передбачили влаштування елементів тактильної плитки.

 

За інформацією

Департаменту інфраструктури міста

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!