Новини

Олександр Симчишин про чергове засідання виконавчого комітету

«Провів чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради, 59 питань порядку денного.

Всі питання пов’язані із життєзабезпеченням Хмельницької громади.

Вкотре надали матеріальну допомогу різним категоріям населення: 130 дітей-сиріт або дітей позбавлених батьківського піклування отримують щомісячно матеріальну допомогу у розмірі 800 грн, так звані кишенькові кошти.

Допомогу отримали понад 20 родин, майно яких постраждало від ракетних ударів. Загальна сума — майже 500 тис грн.

Сьогодні одноразову матеріальну допомогу отримують 2 родини полонених, загалом це вже понад 70 сімей .

179 хмельничан (родини Героїв, поранені, члени добровольчих формувань, діти на лікування) отримають одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 791 тис грн.

Виділяємо допомогу також і родинам загиблих героїв на поховання — по 50 тис. грн.

13 учасників російсько-української війни отримали компенсацію 50 відсотків оплати вартості навчання у вищих навчальних закладах. Загалом таку компенсацію отримують понад 100 осіб щороку.

Підтримали передачу гуманітарної допомоги низці благодійних фондів та установ з подальшою передачею військовим або населеним пунктам після деокупації.

Виділили гуманітарну допомогу на один з наших закладів профтехосвіти, який готує харчування для внутрішньо переміщених осіб.

Ухвалили інвестиційну Програму на 2023-2027-й роки і інвестиційну Програму на 2023 р. для комунального підприємства «Хмельницькводоканал».

Проголосували за збільшення кількості великогабаритного транспорту на різних маршрутах.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!