Новини

Учасники Школи успішного аграрія отримали сертифікати

Завершився ІІ етап CraftFarmingSchool – школи успішного аграрія. Цей етап школи був присвячений тваринництву. Наприкінці другого дня інтенсиву заступник міського голови Микола Ваврищук вручив учасникам сертифікати про успішне завершення навчання.

Протягом двох днів 24 учасники школи отримували поглиблені знання і розуміння тенденцій розвитку, проблем у сільському господарстві, а також шляхи їх подолання, використовуючи сучасні технології сільськогосподарського виробництва. Учасники ознайомилися з можливостями розвитку у секторі агробізнесу.

Спікери, які мають власну справу в аграрній галузі, ділилися досвідом та практичними порадами. Говорили про важливі аспекти в розведені сільськогосподарських тварин, створення належних умов для диверсифікації діяльності малих сільгоспвиробників з інтеграцією до виробничо-збутових ланцюгів у несільськогосподарських видах діяльності, в тому числі розвитку сільського туризму та рекреаційної сфери на селі.

Так, учасники школи дізналися про перспективи та проблеми вирощування прісноводних креветок, ракоподібних, риби в промислових обсягах у басейнах та відкритих водоймах, про перспективи та ризики козівництва, як створювати крафтовий сиру та що потрібно для того, щоб успішно займатися бджільництвом. Загалом учасники навчання отримали не лише теоретичні знання, але й практичні, які зможуть використати під час реалізації власної справи.

Після проходження навчання, учасники інтенсиву зможуть реалізувати себе у тваринництві чи створенні крафтової продукції на основі продукції тваринництва.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!