Новини

Понад 1000 безпритульних тварин планують стерилізувати у Хмельницькому у 2023 році

Стерилізація – найбільш ефективний метод зменшення популяції безпритульних тварин. У Хмельницькому про безпритульних собак піклується комунальний притулок тимчасового утримання, що на вулиці Дейгена, 5 А. Сьогодні роботу комунальників проінспектував заступник міського голови Микола Ваврищук.

«Знаю, що у цей складний час не кожен українець отримує достатньо уваги та турботи. Але ставленням до братів наших менших ми показуємо, що ми дійсно ЛЮДИ. Комунальний притулок тимчасового утримання піклується про понад 160 безпритульних собак. Тут вони отримують їжу і догляд. Якщо у Вас є можливість і бажання дати справжню домівку чотирилапому другу, звертайтеся в КП «Спецкомунтранс» за телефоном: 0673802499. Вони дійсно на це заслуговують, - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі Фейсбук. - Ми продовжуємо реалізацію плану по скороченню чисельності безпритульних тварин. У 2023 році знову плануємо стерилізувати понад 1000 котів та собак».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!