Новини

Завершилися акції «Великоднє дерево надії» та «Великодній збір» від СКЦ «Плоскирів»

Напередодні Великодня представники Спортивно-культурний центр «Плоскирів» разом з представниками Хмельницького Центру Здорової Молоді та волонтерами відвідали один із медичних закладів міста, де проходять лікування та реабілітацію поранені військові.

Візит став завершенням акцій «Великоднє дерево надії» та «Великодній збір». Хмельничани не залишилися байдужими і активно долучилися до благодійних зборів.

Волонтери передали зібрані листівки з побажаннями швидкого одужання українським захисникам, смаколики, цукерки, засоби особистої гігієни, шкарпетки, питну воду, фрукти та ще багато іншого.

Організатори дякують усім, хто долучився до збору в рамках вказаних вище акцій. Особлива вдячність дітям, які писали щемливі слова подяки та побажання швидкого одужання, хлопчику, який власноруч розфасував у пакетики цукерки і кожен підписав, жінці, яка виготовила надзвичайно гарну писанку, родині, що спекла домашні паски, колективу «Барвінчата».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!