Новини

Юлія Сабій спілкувалася з жителями мікрорайону Центральний

Керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій провела особистий прийом громадян у приміщенні Управляючої муніципальної компанії «Проскурівська». Жителі обласного центру порушили питання особистого характеру й ті, що стосуються різних сторін життєдіяльності міста, а саме: ремонту доріг, благоустрою прибудинкових територій, влаштування пішохідних доріжок, поповнення транспортних електронних карток, поводження з безпритульними тваринами тощо. Загалом перед представником міської влади порушили понад два десятка питань.

Та не лише з проблемами зверталися хмельничани. У ході прийому жителі міста висловили низку пропозицій. Зокрема, щодо збільшення кількості так званих «розумних» зупинок з електронним табло, на якому вказано час прибуття громадського транспорту. На сьогодні таких у місті Хмельницькому є 7 із вмонтованими моніторами, ще на трьох зупинках встановлено монітори на власній опорі. Також порушили питання щодо розширення мережі безкоштовних точок доступу Wi-Fi, зокрема на об’єктах спортивної інфраструктури Хмельницької громади, аби молодь, яка активно проводить своє дозвілля, могла вільно користуватися Інтернетом, у разі необхідності, переймалися і питанням розчищення річки Південний Буг тощо.

Керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій подякувала хмельничанам за їхню активність та ініціативність.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!