Новини

Майже півсотні яскравих дитячих книг передали до Кімнати терапії іграшкою

Щорічно Спортивно-культурний центр «Плоскирів» до Міжнародного дня дитячої книги, який відзначається 2 квітня, оголошує збір книг з благодійною метою. У попередні роки книги збирали для Хмельницької міської дитячої лікарні, бібліотек міста. Цьогоріч хмельничан закликали поділитися дитячою літературою із відвідувачами Кімнати терапії іграшкою від Благодійного фонду «Рокада». Тут з психологом займаються діти, які були змушені покинути рідні міста через війну.

Протягом тижня усі охочі приносили книги до СКЦ «Плоскирів» та басейну СКЦ «Плоскирів». В рамках акції вдалося зібрати півсотні яскравих та цікавих дитячих книг. Основними проханнями організаторів були – гарний стан книг та видання українською мовою.

Завдяки небайдужості хмельничан зібрані книги поповнять бібліотеку Кімнати терапії іграшкою та допоможуть діткам, які знайшли прихисток в Хмельницькому.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!