Новини

Відбувся фінал V міського турніру з настільних ігор для вихованців підліткових клубів за місцем проживання

Команда міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання провела щорічний міський турнір з настільних ігор «Scrabble» та «Vega». Мета - довести, що сучасні ігри - це не лише комп’ютерні війни та боротьба з різними персонажами, але й розвиток мислення, уваги та уяви дітей.

Попередньо у різних мікрорайонах міста, у підліткових клубах міського Центру, було проведено відбіркові турніри. Переможці потрапили до фіналу, який відбувся в приміщенні підліткового клубу «Вікторія».

За результатами змагань визначили переможців.

Кращим у грі «Scrabble» став Ілля Пінтак (підлітковий клуб «Сиріус»), друге місце здобула Соломія Шевчук (підлітковий клуб «Індіго»), третьою стала

Анастасія Лебедєва (підлітковий клуб «Романтик»).

У змаганнях з гри «Vega» перше місце посіла Анна Бісонова (підлітковий клуб «Романтик»), друге місце - Михайло Пасічник (підлітковий клуб «Сиріус»), а третє місце виборов Денис (підлітковий клуб «Вікторія»).

Змагання були захопливими, кожний учасник докладав максимальних зусиль, щоб обійти суперників. Діти не лише весело провели час, але й отримали солодкі подарунки від міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!