Новини

Олександр Симчишин: «Велика подяка усім, хто тримає комунальний фронт!»

«Третя неділя березня - професійне свято відзначають працівники житлово-комунальної сфери - люди, роботу яких рідко помічають, якщо її роблять добре.

А зараз це ті, хто першими після рятівників приходять на місця руйнувань від війни. Саме завдяки їхній злагодженій роботі оперативно усуваються наслідки терористичних обстрілів. Саме ці люди у надважких умовах забезпечують нас теплом, водою, вивозять сміття та надають низку інших послуг.

Я щиро вдячний нашим працівникам галузі, які вже неодноразово їздили допомагати відновлювати деокуповані, зруйновані обстрілами міста. Наші робочі групи працювали в Запорізькій області, під час артилерійських обстрілів вони рили окопи, бліндажі для військових. Наші ремонтники кілька разів працювали у Чернігові, Ізюмі. Це неймовірна допомога, яку дуже високо оцінювали люди, яким ми допомагали. Це приклад справжньої української нації, коли один за всіх і всі за одного.

Дякую за те, що ми з вами пройшли найскладнішу в історії української незалежності зиму. Від 10 жовтня ворог випустив сотні ракет по території України. Вони витратили мільярди на те, щоб нас заморозити і поставити на коліна, але завдяки усьому комунальному та енергетичному фронту – ми з теплом, гарячою, холодною водою, вивозимо сміття, прибираємо, ремонтуємо.

Головний героїзм та подвиг роблять наші військові, бо вони дають нам можливість працювати тут. Багато наших комунальників зараз воюють. На жаль, маємо і загиблих Героїв-комунальників.

Велика подяка усім, хто тримає комунальний фронт!

Працюємо далі…», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!