Новини

З нагоди Дня добровольця відзначили захисників

«ДЕНЬ ДОБРОВОЛЬЦЯ - не свято, а привід ще раз подякувати людям, чиєю мужністю вже 9 років захоплюється весь світ. Людям, які стали кісткою в горлі ворогу, які зламали його плани. Наші добровольці - феномен, який вражає!

Рік тому я вперше чітко зрозумів, що ми вистоїмо, коли побачив величезну чергу під військоматом. Старші чоловіки, юні хлопці, дівчата. Ніхто не силував тих людей ставати на захист України. Я знаю, що декого з тієї черги вже нема серед живих. Я вдячний кожному, хто з доброї волі одягнув військову форму, взяв у руки зброю і пішов захищати наших дітей і українське майбутнє.

Маємо бути готові тепер так само з доброї волі підставити плече цим відважним людям.

Немає людей, народжених для війни, але є народжені з честю захищати своє!

Сьогодні за чаєм і неформальною розмовою зустрівся із добровольцями-хмельничанами. Дехто з них воює з 2014 року, а хтось у той час ще був дитиною, але взяв у руки зброю тепер.

30 добровольців отримали відзнаки "Воля та мужність", подарунки, матеріальну підтримку!

Достойних значно більше. Пишаюся!

Тримаймо стрій!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!