Новини

Соціальні працівники опікуються одинокими людьми, які проживають у селах Хмельницької громади

Одинокі жителі сіл Хмельницької громади отримують допомогу в побутових справах від соціальних працівників. Фахівці Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) допомагають одиноким стареньким вирішувати повсякденні питання.

18 соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома надають послуги 234 одиноким мешканцям сіл у 24 населених пунктах громади, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги. Найбільше люди потребують допомоги в прибиранні житла та прибудинкової території, доставки води з криниці, обробки присадибної ділянки, приготуванні їжі, прання білизни, надання допомоги при купанні, придбанні і доставки продовольчих, промислових, господарських товарів, медикаментів, наданні допомоги в оформленні документів, в оплаті комунальних платежів тощо.

Відділення соціальної допомоги вдома мешканцям сіл було створено у міському територіальному центрі соціального обслуговування 1 січня 2021 р. Основним завданням відділення є надання соціальних послуг мешканцям Хмельницької міської територіальної громади, які проживають в селах.

Для отриманні таких послуг усім одиноким, одиноко проживаючим людям похилого віку та людям з інвалідністю, що мешкають у селах територіальної громади м. Хмельницького, потрібно звернутись до соціального робітника у своєму селі або за телефонами: (098) 966-91-28, 63-07-80, 63-23-37.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!