Новини

Секретар міської ради Віталій Діденко провів особистий прийом громадян

Асфальтування доріг і благоустрій прибудинкових територій, ремонт дахів і під’їздів будинків, заміна вікон і влаштування енергоощадного освітлення у місцях загального користування, облаштування паркомісць на прибудинковій території. Ці та інші питання порушили хмельничани, мешканці мікрорайону Ракове, у ході особистого прийому секретаря Хмельницької міської ради Віталія Діденка. Загалом до посадовця звернулося більше 30 громадян, які порушили понад півсотні питань. Були і колективні звернення.

Так, мешканці будинку №9/1, що на вул. Героїв АТО, озвучили одразу декілька питань, що стосувалися розширення під’їзної до житлового будинку та сміттєвого майданчика дороги, наведення ладу у підвальному приміщенні, яке слугує укриттям у разі тривоги, ремонту 4 під’їзду будинку за вказаною адресою. Також нарікали на незадовільне прибирання прилеглої території магазину, розташованого поблизу їхньої багатоповерхівки.

Відремонтувати дорогу на вулиці Героїв АТО, поблизу будинків №№5 і 7 просили мешканці цих будинків. Жителі багатоповерхівки №2 на цій вулиці звернулися з проханням відремонтувати під’їзд. Мешканці іншого будинку, №14, на цій вулиці звернулися з проханням облаштувати на першому поверсі під’їзду енергоощадне освітлення.

Звернення мешканки будинку №4/1 по вулиці Майборського стосувалося ремонту даху багатоповерхівки, 4-го під’їзду, поштових скриньок та заміни вікон на сходових клітках.

«Лише рік тому Квартирно-експлуатаційний відділ (КЕВ) передав Ракове у підпорядкування міста. До того часу Хмельницька міська рада не мала ніяких повноважень. Відповідно ніхто не міг жодної копійки з міського бюджету виділити, тому що це було б нецільове використання коштів. За рік роботи вже відчутні зміни. Комунальники відремонтували багато мереж зовнішнього освітлення. Житлові будинки мікрорайону Ракове обслуговує УМК «Озерна». Ми і надалі продовжуватимемо ремонтні роботи у цьому мікрорайоні, надаючи пріоритет старшим будинкам, які не бачили оновлень десятки років», - роз’яснив заявникам секретар міської ради Віталій Діденко.

Щоб поспілкуватися із секретарем міської ради та розв'язати наболілі проблеми на прийом, який відбувся у приміщенні "Будинкоуправління №2", завітали мешканці не лише Ракового, а й інших мікрорайонів Хмельницького.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!