Новини

Завдяки виконанню планових робіт із підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період МКП «Хмельницькводоканал» надає якісні послуги своїм абонентам

Своєчасне і якісне виконання плану підготовки комунального підприємства «Хмельницькводоканал» до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року дозволило надавати якісні послуги хмельничанам.

На сьогодні в умовах воєнного стану підприємство забезпечує послугами цілодобового та стабільного водопостачання і водовідведення мешканців обласного центру.

Роботи по реконструкції, капітальному і планово-попереджувальному ремонту були проведені на водопровідних та каналізаційних станціях і майданчиках очисних споруд.

Комунальники виконали капітальний ремонт понад ста колодязів, замінили 60 одиниць запірної арматури.

Також провели капітальний ремонт 50-ти одиниць габаритного насосного обладнання, виконали заходи по покращенню роботи аеротенків, відстійників, мулових майданчиків, повітродувок на очисних спорудах.

Працівники МКП «Хмельницькводоканал» виконали роботи по реконструкції і модернізації трьох свердловин на Чернелівському водозаборі.

Ці заходи дозволили зменшити аварійність на об’єктах водопроводу і каналізації, зменшити втрати води і витрати коштів на ліквідацію аварій.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!