Новини

До Дня Соборності України в підліткових клубах провели тематичні заходи

Учасники художньо-естетичного гуртка підліткового клубу «Індіго» взяли участь у творчому тренінгу «Шлях до незламності». Групова форма роботи з вихованцями забезпечила активну участь і творчу взаємодію учасників між собою, спілкуючись про найдорожче серцю кожної людини - рідну землю.

В підлітковому клубі «Вікторія» міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання провели патріотичний захід «Єднаймося заради нашої держави». День Злуки, як ніколи, актуальний у наші дні. До заходу долучилися військові 86-го окремого батальйону ЗСУ Територіальної оборони Хмельницького. Військові розповіли вихованцям клубу про те наскільки важливим та визначним є подвиг Героїв-Захисників, які зараз відстоюють право на нашу цілісність і незалежність.

В підлітковому клубі «Романтик» відбулася тематична виставка малюнків «Моя Україна, вільна й неподільна». Вшанування цієї дати надзвичайно важливе у вихованні молоді. Діти мають розуміти значення боротьби за територіальну цілісність нашої Батьківщини. Вихованці із задоволенням взяли участь у створенні малюнків. Яскраві та патріотичні дитячі роботи підкреслюють нашу єдність, патріотизм, ілюструють національний колорит та дарують віру в українську перемогу.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!