Проекти рішень міської ради

Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в

 

Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням двадцять третьої сесії Хмельницької міської ради від 27.02.2013 № 31 «Про затвердження Порядку розгляду звернень і клопотань та вирішення питань, пов’язаних із наданням дозволів на розроблення проектів щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, матеріалів інвентаризації земель», Законом України «Про землеустрій», Земельним кодексом України, Законом України «Про Державний земельний кадастр», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право постійного користування частиною земельної ділянки загальною площею 31 м2 із площі 30703 м2 гаражному товариству «СПІВДРУЖНІСТЬ» та надати дозвіл громадянці на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для будівництва індивідуальних гаражів – землі житлової та громадської забудови із земель міської ради (додаток 1).

2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам з метою передачі у власність для будівництва індивідуальних гаражів – землі житлової та громадської забудови із земель міської ради (додаток 2).

3. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам з метою передачі в спільну сумісну власність для будівництва індивідуального гаража – землі житлової та громадської забудови із земель міської ради (додаток 3).

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та погодити відновлення меж земельної ділянки громадянці з метою передачі у власність для будівництва індивідуального гаража  - землі житлової та громадської забудови  із земель міської ради (додаток 4).

5. Гаражному кооперативу «СПІВДРУЖНІСТЬ» привести у відповідність до чинного законодавства правовстановлюючі документи на земельну ділянку.

6. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови     М. Ваврищука і управління земельних ресурсів.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!